top of page

Over mij

IMG_7696.JPG

Mischa Blaak

Ademcoach

In mijn werk als psycholoog , maar ook in het dagelijks leven, merkte ik dat er meer aandacht mocht zijn voor de verbinding tussen lichaam en geest. Op zoek naar ondersteunde tools ben ik mij gaan verdiepen in holistische geneeswijzen. Tijdens deze ontdekkingstocht heeft de kracht van ademwerk mij overdonderd. Ik ben geïnspireerd geraakt door de grootse stappen die gezet kunnen worden op het pad van heling en ontspanning met een tool die we allemaal bezitten, en die voor vrijwel iedereen toegankelijk is: je eigen ademhaling! 

 

Als persoon met een actief en prikkel gevoelig brein weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen in deze wereld vol mogelijkheden en uitdagingen. De verbinding tussen jouw lichaam en geest verbeteren met ademwerk brengt rust, ruimte, liefde en creativiteit en is een waardevolle aanvulling op cognitieve behandeltechnieken. Ik laat je graag kennismaken met ademwerk op een warme en laagdrempelige manier in mijn praktijk in Rotterdam.

Achtergrond en ervaring

Mensen begeleiden en ondersteunen in hun weg naar een betere mentale en fysieke gezondheid is altijd mijn grote passie geweest. Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige kwam ik in aanraking met de psychosociale kant van het vak. Dit inspireerde mij om psychologie te gaan studeren (master Klinische kinder- en jeugdpsychologie).

 

Na enkele jaren als psycholoog gewerkt te hebben, heb ik de drie-jarige masteropleiding Verpleegkundig Specialist GGZ gevolgd. Hier kreeg ik de kans kreeg om mijn ervaring als verpleegkundige en psycholoog te integreren met het medische aspect van de geestelijke gezondheidszorg en ben ik mij verder gaan specialiseren in het behandelen van psychiatrische klachten.

 

Sinds 2020 ben ik werkzaam als Verpleegkundig specialist GGZ.

Momenteel werk ik parttime in de functie van regiebehandelaar bij een internationale praktijk voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. Naast het regiebehandelaarschap voer ik ook individuele behandelingen uit, zoals cognitieve gedragstherapie en schematherapie.

In 2022 heb ik de opleiding tot ademcoach bij Innercamp gevolgd en met succes afgerond. In 2024 heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met de opleiding tot Holosomatic therapist ® voor meer verdieping in lichaamswerk.

Samen met Renee Verleg en Sil de Graaf heb ik Journey of Serene opgericht, een creatief concept waarbij we ademwerk combineren met betoverende (live) muziek en meditatie.

Volg me op LinkedIn of Instagram voor updates.

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page